Overleg gebruiker:Karelmeiger

Uit Mechelen Mapt, het vrije naslagwerk over Mechelen
Naar navigatie springenNaar zoeken springen

Welkom bij Mechelen Mapt, Karelmeiger! U kunt ook meewerken aan deze encyclopedie over Mechelen: wees niet beschroomd een fout te verbeteren of een artikel aan te maken. Neem ook even een kijkje bij de hulponderwerpen, indien u iets niet duidelijk is. Als u nog met vragen mocht zitten kunt u ons steeds een e-mail sturen. Nogmaals hartelijk dank voor de interesse!

SomeHuman 2013-03-28 23:09 (UTC=CEST-2)

Kunstgras[bewerken]

Dag Karelmeiger,

Uw bereidheid bij te dragen tot de adressenlijst van handelaars en dergelijke te Mechelen, wordt zeer op prijs gesteld. Ik stel me evenwel een paar vragen bij uw toevoeging van 'Kunstgrassite':

  • het opgegeven adres, Steenweg 46, behoort tot de groenten- en fruithandel 't Vitamientje - tenzij zeer kortelings een me onbekende overname zou gebeurd zijn;
  • de toegevoegde website lijkt niet naar enige zaak te Mechelen te verwijzen; op het eerste zicht is het zelfs niet evident dat het om een keten (met een vestiging of vertegenwoordiging te Mechelen) zou gaan;
  • enige Internetopzoeking bracht me geen duidelijkheid: voor 'Kunstgrassite' lijkt slechts 1 adres, Heidestraat 9 te Merelbeke, verband te kunnen houden met kunstgras, al wordt op dat adres ook een sportzaak vermeld.

Daardoor wordt de indruk gewekt, dat de toevoeging slechts een methode zou kunnen zijn om lezers naar een website te lokken die helemaal niets met Mechelen te maken heeft. In dat geval zou het om een uitermate bedrieglijke vorm van 'spammen' gaan. Om die verdachtmaking duchtig te ontkrachten, is het hoogst noodzakelijk een referentie voor een te Mechelen gevestigde relevante handelszaak die kunstgras verkoopt en/of plaatst, te bezorgen. Ik denk hier aan een telefoongidsbestand, een website of andere verifieerbare bron die Kunstgrassite te Mechelen ofwel het verdwijnen of verhuizen van 't Vitamientje vermeldt. Mede gezien dit uw eerste en vooralsnog enige bijdrage betreft, zou een eenvoudige correctie van het huisnummer niet volstaan, de beheerders van Mechelen Mapt kunnen nu eenmaal niet huis per huis adressen gaan controleren, maar wensen wel de site louter tot 'Mechelen' te beperken. Sorry indien mijn achterdocht ongegrond is, wat ik alsnog van harte verhoop: we kunnen extra medewerkers uitstekend gebruiken. Overigens stel ik het zeker op prijs dat u uw toevoeging zeer netjes aanbracht, geheel in overeenstemming met de stijl van die pagina.

Vriendelijke groeten,
SomeHuman 2013-03-29 02:51 (UTC=CEST-2)

P.S.: Een bronvermelding van een Internetsite, kan in de bewuste pagina d.m.v. Sjabloon:Citeer web (zonder er <ref>...</ref> omheen te behoeven: gewoon op hetzelfde lijntje van uw bijdrage, er vlak achter). U kan echter ook hieronder, op uw overlegpagina, reageren.
SomeHuman 2013-03-29 03:25 (UTC=CEST-2)

Ter info: Vermits nimmer gereageerd werd, noch hier noch in de adressenlijst bij het vraagje om een bronvermelding, werd 'Kunstgrassite' daaruit uiteindelijk verwijderd.
SomeHuman 2018-12-21 07:42 (UTC=WINTER-1 ZOMER-2)