Overleg:Korenmarkt

Uit Mechelen Mapt, het vrije naslagwerk over Mechelen
Naar navigatie springenNaar zoeken springen

Ik vind die routebeschrijving wel geinig. Van de Grote Markt kan je toch gewoon via de Steenweg en de IJzerenleen? Cartoonist | Contact | 11 nov 2010 13:03 (UTC)

Deze routebeschrijving kwam van Googlemaps en is beschreven voor het traject met auto. We kunnen deze routebeschrijvingen (als ze nog ergens anders bestaan) beter gewoon verwijderen. Ze zijn altijd opvraagbaar op Googlemaps. --Gimycko 11 nov 2010 13:55 (UTC)
Tot waar op de Korenmarkt? Die laatste werd nu toch enkelrichting naar de Guldenstraat toe. Dus om echt op de Korenmarkt te raken, lijkt me het getekende traject ondertussen wel juist. Ik paste de tekst aan (beide richtingen), maar natuurlijk kan ik er naast zitten: Elke week ontdek ik verrasende wijzigingen en omkeringen in het Mechelse enkelrichtingsysteem, en houd het al lang niet meer uit mekaar. Binnen de vesten kan stilaan wat mij betreft alles platgelegd worden, want ik wil me er toch niet meer in wagen. De Toren mag men laten staan, die zie ik ook van ver en daarop oriënteer ik me om mijn geboortestad terug te vinden. ;-D
SomeHuman 2012-11-16 03:51 (UTC=CEST-2)