Overleg:Antverpia

Uit Mechelen Mapt, het vrije naslagwerk over Mechelen
Naar navigatie springenNaar zoeken springen

Gaan we die gegevens (2007) updaten of eerder verwijderen? Florisla 30 apr 2010 14:12 (UTC)

Hopelijk heeft iemand meer info aangaande het café, anders verwijderen die hap --Gimycko 30 apr 2010 15:52 (UTC)
Ik heb dat stuk tekst verborgen (niet verwijderd). Het is nog zichtbaar in het bewerkingsvak. Als het moest zijn dat de info nog steeds klopt, kan de tekst terug verschijnen | Cartoonist | Contact | 30 apr 2010 16:31 (UTC)
Het wordt een stilaan een zootje op MM2. Misschien moet ik maar eens een ander platform gaan opzoeken.--Gimycko 30 apr 2010 16:35 (UTC)
Wat bedoel je, Gim? Kan je eens concreet zeggen wat er nog moet gebeuren? Wat vind je niet goed? Cartoonist | Contact | 30 apr 2010 16:40 (UTC)
Rust, orde en regelmaat inbouwen zodat er een eenvormigheid ontstaat zoals op MM1, zodat toekomstige schrijvers een idee krijgen wat er van hen verwacht wordt. En eventueel intiem een tekst aanpassen bij bv dt-fouten of zinsconstructies, zonder de tekst van de schrijver compleet om te vormen. Anders voelen mensen zich gepakt in datgene dat ze hebben bijgedragen. Ook moet er rekening gehouden worden naar printabiliteit toe, want bv grote googlemaps verknoeien een mogelijke (portrait)afdruk op A4 van het artikel. En de noodzaak naar referenties kan een meerwaarde zijn (als we zonodig een wikipedia-2 ervan willen maken), maar zal de weergave van een artikel vermoedelijk alleen maar meer beladen (leuk voor de echte zoekfreaks, maar mogelijk nefast voor de toekomstige minder begadigde schrijvers). --Gimycko 30 apr 2010 17:36 (UTC)
Op Wikipedia is er een soort "Wikiquette". Zo streng gaan we natuurlijk niet doen. Ieder heeft zijn schrijfstijl, maar ieder kan en mag ook andermans bijdragen wijzigen op een betere manier. Als de wijziging beter is, blijft die staan. Anders wordt die teruggedraaid. Dat is nu eenmaal het principe van een wiki.
Voor het uitprinten van artikels, kan je rechts in de sidebar op "printervriendelijke versie" klikken, als je die tool nog niet wist.
Referenties zijn goede middelen om extern te linken. Het oogt mooier bij het doorlezen van een tekst. Da's mijn persoonlijke voorkeur. Maar ik vind het tussen haakjes plaatsen van url's slordig.
Nieuwelingen hebben erg veel kansen om de admins vragen te stellen. Ze moeten niet aarzelen om iets te vragen ivm layout, wiki-opmaak en dat soort dingen. We hebben nog steeds de pagina's Help:Wikicode en De zandbak | Cartoonist | Contact | 30 apr 2010 18:02 (UTC)