Les Filles de Malines

Uit Mechelen Mapt, het vrije naslagwerk over Mechelen
Naar navigatie springenNaar zoeken springen
English.gif Drag queen cabaret group from Mechelen

Les Filles de Malines is een Mechelse travestiegroep die zorgt voor een leuk avondje vertier. Het is de meest gevraagde en langst regerende cabaretgroep in Vlaanderen.(bron?)

Deze showqueens  geleid door ‍'Daniela De Malines'‍ en 'Leading Lady' sinds 2016 van de jaarlijkse Showqueen Awards ‍'Selina Pearl'‍[1] brengen een gevarieerd en klassevol spektakel voor jong en oud. Het vijftal, ieder met eigen specialiteit en repertoire, biedt een waaier aan variatie die de ambiance ten top drijft. Creativiteit, originaliteit en vernieuwing zijn de kernwoorden en pure klasse, plezier en kwaliteit horen een onvergetelijke voorstelling te garanderen.

Door prachtige en adembenemende outfits en kostuumcreaties (gemaakt door de fijnste couturiers van Vlaanderen)(bron?), de luxueuze glitterjurken, de unieke hoeden met kilo’s pluimen, de exclusieve haartooien en de professionele en stijlvolle aanpak zijn Les Filles de Malines marktleider ‍(bron?) in dit genre ontspanning.

Filmlinks[bewerken]

Les filles de malines te Mechelen


Bronnen[bewerken]

  1. • Schoenmaekers, David. Show Queens slaan handen in elkaar en presenteren unieke show 'United Queens'. ZIZO. Vzw çavaria, Gent (2018-01-17). Nagezien 2019-08-21.
    Over ons. Showqueen Awards. Nagezien 2019-08-21.

Voetnoten[bewerken]