Help:Bewerken: verschil tussen versies

Uit Mechelen Mapt, het vrije naslagwerk over Mechelen
Naar navigatie springenNaar zoeken springen
k
k
Regel 1: Regel 1:
'''Bewerken''' op Mechelen Mapt is een eitje. Onze site is dan niets voor niets een wiki. U kan in principe boven iedere pagina op "bewerken" klikken (staat naast "overleg") en de pagina opslaan met uw wijzigingen. Sommige pagina's zijn niet bewerkbaar, of ze zijn beveiligd. In dat geval ontbreken u de rechten om de pagina te bewerken en kan u op de overlegpagina ervan een wijzigingsvoorstel doen.
+
'''Bewerken''' op Mechelen Mapt is een eitje. Onze site is dan niet voor niets een wiki. U kunt in principe boven iedere pagina op "bewerken" klikken (staat naast "overleg") en de pagina opslaan met uw wijzigingen. Sommige pagina's zijn niet bewerkbaar, of ze zijn beveiligd. In dat geval ontbreken u de rechten om de pagina te bewerken en kan u op de overlegpagina ervan een wijzigingsvoorstel doen.
   
 
==Zie ook==
 
==Zie ook==

Versie van 3 sep 2010 22:16

Bewerken op Mechelen Mapt is een eitje. Onze site is dan niet voor niets een wiki. U kunt in principe boven iedere pagina op "bewerken" klikken (staat naast "overleg") en de pagina opslaan met uw wijzigingen. Sommige pagina's zijn niet bewerkbaar, of ze zijn beveiligd. In dat geval ontbreken u de rechten om de pagina te bewerken en kan u op de overlegpagina ervan een wijzigingsvoorstel doen.

Zie ook